Használati útmutató Urotrin

A gyógyszer felírása

Napi két kapszula megoldja a férfiak problémáit

A Urotrin gyógyszer hatékonyan kiküszöböli a férfi reproduktív rendszerben az életkorral kapcsolatos változásokkal járó patológiákat, az állandó stressz következményeit, a pszichoemotikus stresszt.

Használata erősen ajánlott 50 év feletti férfiaknak, szexuális rendellenességekben - prosztatagyulladásban, merevedési zavarokban, az ejakuláció kontrolljának hiányában szenvedő férfiaknál. A kóros változásokat súlyosbító kockázati tényezők közé tartozik az egészségtelen életmód, a rossz szokások betartása, a túlzott pszichés stressz, az állandó szellemi és fizikai fáradtság.

Ha középkorú és idősebb férfiak közé tartozik, akkor a férfiak egészségének megőrzése érdekében ajánlott a Urotrin kapszulákat megelőző tanfolyamokon használni, akkor szexuális élete bármely életkorban aktív lesz, és a hormonok mindig normálisak.

Felhasználási javallatok

  • prosztatagyulladás (beleértve az akut és krónikus);
  • urethritis;
  • az urogenitális rendszer betegségei;
  • szexuális diszfunkció;
  • phimosis;
  • Peyronie-kór;
  • hormonális rendellenességek.

Az alkalmazás módja és adagolása

A gyógyszert Magyarországon 20 darab kapszula formájában, szabványos csomagolásban állítják elő. Az egyik kapszula az optimális mennyiségű természetes mikroelemet tartalmazza, hogy az ember egész nap csúcsaktivitáson egészséges maradjon.

A Urotrin alkalmazásának terápiás hatása a kapszulák napi kétszeri bevételével érhető el. A feltüntetett gyógyszeradag kihagyása erősen bátortalan, mivel csökkenti a kezelés hatékonyságát. A kapszulákat fél órával étkezés előtt, sok vízzel kell bevenni.

A terápiás tanfolyam ajánlott időtartama egy hónap. Megelőző célokból a férfiak naponta egy kapszulát vesznek be az egészség helyreállítása érdekében.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A csomag belsejében található utasítások részletes javaslatokat tartalmaznak a gyógyszer használatára vonatkozóan. A feltüntetett dózistól függően a gyógyszer alkalmazása nem jár mellékhatások előfordulásával.

Ugyanakkor be kell tartani a 18 éves korhatárt, és körültekintően kell eljárni krónikus betegségek esetén:

  • veseelégtelenség;
  • szív- és érrendszeri patológia;
  • a gyomor-bél traktus betegségei.

A korlátozások feltételesnek tekinthetők, de megkövetelik a szakorvos kötelező konzultációját.

Fogalmazás

A Urotrin természetes készítmény boróka, tölgy kéreg, D csoport vitaminjai, petrezselyem, gyömbér, kúszó tribulus alapú összetevőket tartalmaz.